Waarom zou je kiezen voor payroll? Wat zijn de grootste voordelen? Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.

Gemak is één van de grote voordelen

Eén van de voordelen van payroll is dat het zorgt voor veel gemak. Je besteedt de volledige personeel- en salarisadministratie uit waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Eens per periode geef je de uren door en daarmee is alles geregeld. (Wanneer je medewerkers standaard uren hebben, hoef je deze ook niet eens iedere periode door te geven). Gemakkelijker kan niet!

Beperking van de risico’s hoort zeker ook bij de voordelen

Door je medewerkers op de payroll te zetten, beperk je ondernemersrisico’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld loondoorbetaling bij ziekte van je medewerkers. Wanneer je medewerkers op de payroll staan, zijn deze kosten niet voor  jou. Het payrollbedrijf betaalt de medewerkers dan volledig door. Dit kan tevens behoorlijk schelen in de kosten!

Ook juridische ondersteuning bij een conflictoplossing en het naleven van juridische verplichtingen vallen hieronder.

Adviesgesprek
Vraag ook eens een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen je alles over de voordelen van payrolling.
Vrijblijvend adviesgesprek

Bij Payned: ook je vaste medewerkers payrollen

Goed om te weten: bij Payned kan je, als één van de weinige payrollbedrijven, ook je vaste medewerkers op de payroll zetten. Waarom dit zo’n voordeel is? Zo hoef je niet alsnog voor je vaste medewerkers een loonadministratie op te zetten en besteed je alle risico’s uit; het grootste risico ligt immers bij je vaste medewerkers. Waarom dit kan en hoe het werkt, lees je ook in de blog ‘Kan ik mijn vaste medewerkers ook payrollen?

Overzicht in de kosten

Doordat je bij payrolling per gewerkt uur afrekent met alle kosten van het in dienst hebben van personeel, heb je duidelijk overzicht in je kosten. Dit is erg handig bij het maken van de planning en voor de structuur in je onderneming.

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten