Waarom Payned payrolling?

Dat wij onderscheidend zijn weten de honderden ondernemers die zich bij ons hebben aangesloten al lang. Of Payned ook voor jou de geschikte parner is? Daar kom je achter door met ons kennis te maken.

 

Wij gaan je niet vermoeien met onze missie, visie en kernwaarden

De missie, visie en kernwaarden van een onderneming kun je mooi uitschrijven op een pagina als deze. Maar waar het echt om gaat is wat je er in de dagelijkse praktijk mee doet.

Payned helpt MKB ondernemers hun personeelszaken te beheersen. Geen risico en administratie meer voor ondernemers, dat is wat we doen en daar zijn we goed in.

We dagen je daarom uit om met ons samen te werken. Zo leer je ons kennen en kunnen wij ons bewijzen als jouw parner in ‘het nieuwe ondernemen’. Koudwatervrees is begrijpelijk, maar dat is niet nodig. Payned werkt niet met lange termijncontracten.

“When love and skill work together, expect a masterpiece” – John Ruskin

Onze ideeën over de samenwerking?

  • Wij zetten de klant-leverancier gedachte graag over boord en investeren in de persoonlijke relatie met de ondernemer. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.
  • Elkaar helpen een hoger niveau te bereiken is waarvoor we gaan. Want twee weten nog altijd meer dan één.
  • Door onze relaties te koesteren waarin de collectiviteitsgedachte centraal staat willen wij werken aan een gezonde, stabiele en veilige groei.

Je kunt vertrouwen op een gedreven partner met uitgebreide kennis en ervaring in payrolling. Een partner die naast je staat en je helpt met het realiseren van je ondernemersdoelen.

Meer weten?
Meer weten over wat Payned payrolling voor je kan betekenen? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. We vertellen je graag meer.
Vraag een adviesgesprek aan