Meer tijd voor het runnen van je horeca zaak dankzij payrolling van Payned!

Als horecaondernemer houd je je het liefst bezig met je vak. Dat is je passie! Je wilt je liever niet druk hoeven maken om de personeelsadministratie en alle risico’s die daar bij komen kijken. Payrolling is de oplossing.

Waarom Payned payrolling voor de horeca?

  • Betaal alleen de gewerkte uren, zonder risico
  • Ook geschikt voor vaste contracten

Flexibel maar ook vast!

Payned is één van de weinige payrollbedrijven waar je ook je vaste medewerkers op de payroll kunt zetten. En dat, terwijl ze dezelfde rechten en plichten behouden. Dit is voor medewerkers belangrijk. Ze gaan er niet op achteruit qua arbeidsvoorwaarden en behouden hun vaste contract.

Voor jou als werkgever ideaal omdat je dan alles op één plek geregeld hebt en alle risico’s uitbesteed.

Wat voor contract krijgen mijn medewerkers?

Nieuwe medewerkers krijgen bij Payned een contract aangeboden voor een half jaar waarin een ‘uitsluitsel loondoorbetalingsverplichting (ULV)’ is opgenomen. Dit betekent dat er geen urenverplichting is opgenomen. Medewerkers met een ULV contract hebben wel recht op alle arbeidsvoorwaarden.

Na dit ULV contract krijgt een medewerker een contract aangeboden voor bepaalde tijd, meestal voor de duur van een jaar. In dit contract worden uren opgenomen. We kunnen medewerkers in totaal 3 contracten in 3 jaar tijd aanbieden. Daarna krijgt de medewerker een vast contract.

Medewerkers die al bij je in dienst zijn en door Payned worden overgenomen, krijgen minimaal hetzelfde contract met minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden aangeboden. Lees meer over de contractvormen in onze blog ‘Wat voor payroll contract krijgt mijn medewerker

Wat kost payrolling in de horeca?

Door onze omvang krijgen we de laagste prijs bij verzekeraars en leveranciers. Hierdoor is payrolling in de horeca dus laag in kosten.  Wanneer je exact wilt weten wat de verschillen zijn in de kosten van payrolling en verloning in eigen beheer, kunnen we een uitgebreide loonkostenberekening voor je maken. Een loonberekening van Payned is altijd transparant en onderbouwd. Je weet dus waar je aan begint! Meer hierover lees je in de blog ‘Wat zijn de kosten van payrolling?