Wanneer je met jouw bedrijf bezig bent, dan kijk je graag naar de toekomst. Payned helpt met je personeelsaangelegenheden door als een externe afdeling personeelszaken te fungeren.

Onderstaand een aantal zaken waarmee Payned jou als ondernemer kan helpen.

Naleving branche-cao

De relatiebeheerders van Payned hebben geruime kennis van de meest gebruikte cao’s in Nederland. Verandert er iets, dan houden wij jou op de hoogte.

Contractbeheer

Moet een contract verlengd worden of juist beëindigd worden? Zijn er aanpassingen nodig in de salarissen, deze verantwoordelijk nemen wij uit handen.

Weet wat je betaalt

Wat kost een medewerker precies? Je weet ongeveer wat een medewerker kost. Hier helpt Payned je bij, wij berekenen niet alleen loon en de belastingpremies, maar ook de reserveringen en feestdagen etc.

Ziekterisico

Zieke medewerkers kosten een hoop geld. Hier moet je bovenop zitten. Kijk kritisch naar jouw verzekering. Maar dacht je van een arbodienst. Je wilt dat een medewerker snel weer aan het werk gaat.

Subsidies

Van alle medewerkers die Payned verloond is bekend of er subsidie voor te verkrijgen is ja of nee. Subsidiemogelijkheden onderzoeken is voor ons een vaste procedure. Zijn er mogelijkheden? Dan krijgt u het volledige bedrag van ons gecrediteerd.

Meer weten? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Sinds 2019 ben ik management assistent bij Payned payrolling.

Als management assistent ben ik een duizendpoot en probeer ik mijn collega’s zoveel mogelijk te ondersteunen en mee te denken, maar vooral vooruit te denken. Ik richt me onder andere op agendabeheer, voorbereiden van vergaderingen, notuleren en het coördineren en faciliteren van bijeenkomsten.

Voor het plannen van een afspraak, neem gerust contact op 0522 – 746 746.

Sharona Laurier

Management assistent

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten