Bij payrolling denken veel ondernemers meteen aan flexibiliteit. Als ondernemer kun je medewerkers 3 contracten in 2 jaar tijd aanbieden. Bij Payned 6 in 4 jaar. Dit is natuurlijk ideaal, maar júist ook voor vaste medewerkers is payrolling heel interessant.

Helaas is het niet bij ieder payrollbedrijf mogelijk ook je vaste medewerkers te payrollen. Bij Payned kan dit wel! Door onze eigen cao kunnen we complete personeelsbestanden overnemen. Payrolling bij Payned is dus niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor je vaste medewerkers.

Payrollen vaste medewerkers

Doorgaans loop je het meeste risico met je vaste personeel. Veel payrollbedrijven willen het risico van deze vaste medewerkers niet overnemen en kúnnen dit ook niet. Zij zijn alleen gericht op flexibiliteit.

Waarom kunnen veel payrollers dit niet en Payned wel?

Dit heeft te maken met de cao die het payrollbedrijf toepast. Veel payrollbedrijven hanteren de uitzend cao. Deze is gericht op flexibiliteit en niet geschikt voor het overnemen van vaste contracten. Payned heeft daarom een eigen bedrijfs-cao afgesloten. Deze cao verwijst voor alle primaire arbeidsvoorwaarden (loon, evt. reis- en verblijfkosten, toeslaguren, vakantiegeld en vakantiedagen, enz.) door naar de cao die op jouw onderneming van toepassing is. Dit zorgt ervoor dat Payned ook medewerkers die al een heel arbeidsverleden hebben opgebouwd, over kan nemen.

Naast flexibiliteit je volledige risico buiten de deur

Je kunt er voor kiezen om alleen je flexibele medewerkers te payrollen, maar wil je je volledige risico buiten de deur houden, dan is het verstandig om je volledige personeelsbestand via payrolling te verlonen.

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten