Ben je als werknemer in dienst bij Payned en heb je een zorgverzekering lopen bij Menzis, de Amersfoortse, ONVZ, De Goudse, Delta Lioyd of Stad Holland? Dan kom je bij Payned in aanmerking voor collectiviteitskorting.

Collectieve zorgverzekering

Payned heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met TwenteCollectief. Onder deze verzekeringen vallen bovenstaande zorgverzekeraars. Met deze verzekering kunnen wij jou als werknemer een korting aanbieden op de premie die je betaalt. Deze korting kan oplopen tot wel 10%. En dat terwijl er inhoudelijk niets verandert qua dekking. Je kunt dit toepassen voor je hele gezin. Dit scheelt al vaak zo’n € 20,- in de maand. Gemakkelijk geld verdienen toch?

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hiervoor moet doen is een mail sturen naar backoffice@rvoassurantien.nl. Je geeft hierin aan dat je graag wilt weten of je recht hebt op de korting. Zij zullen dan een aantal gegevens van je vragen en dit checken en eventueel in orde maken. Op de website kun je ook je vergoedingen en dekkingen vergelijken. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Zodra je bent overgestapt, ontvang je een nieuwe polis en kan je zien dat er inhoudelijk niets veranderd is. Je betaalt alleen een lagere premie.

Ben je op dit moment niet aangesloten bij 1 van deze zorgverzekeringen? Dan kun je overwegen om over te stappen.

Als je al verzekerd bent bij 1 van bovenstaande zorgverzekeraars dan hoef je niet te wachten tot een nieuw kalenderjaar. De wijziging kan tussentijds doorgevoerd worden.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

In de functie van relatiebeheerder en financiële zaken heb ik heel veel geleerd bij Payned payrolling. Sinds 2017 heb ik het financiële gedeelte overgedragen aan een collega en ben mij weer meer gaan concentreren op relatiebeheer.

Geesje Tempelman

Relatiebeheer en financiële zaken

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten