Eigen beautycenter

‘Ik heb een beautycenter; een kleine onderneming met een aantal heel goede medewerkers. Echter durf ik mijn personeel geen vast contract aan te bieden. Ik kan deze risico’s als kleine ondernemer niet dragen. Een bekende vertelde mij over payrolling; een goede oplossing hiervoor’!

Externe afdeling personeelszaken
‘Met payrolling ben je langer flexibel, heb je nergens gedoe meer mee en loop je geen risico. Medewerkers stellen me wel eens vragen over contracten, lonen, etc. Hier heb ik geen verstand van. Gelukkig helpt Payned mij daarbij’.
Ja, ik wil vrijblijvend advies

Waarom Payned?

‘Bij Payned zijn de lijnen kort en heb je snel antwoord. Daar heb je als ondernemer behoefte aan’.

 

‘Mijn medewerkers hebben nu betere arbeidsvoorwaarden. Op die manier bind ik ze ook nog eens aan mijn bedrijf’