Veel ondernemers en medewerkers zijn gewend aan een maandverloning. Maar is dat wel zo gunstig? Bij Payned worden de medewerkers per 4 weken uitbetaald. Hieronder leggen we uit waarom.

Maandverloning of vierwekenverloning; wat is het verschil?

Bij een maandverloning betaal je iedere maand op een vaste dag je personeelskosten. Dit lijkt overzichtelijk maar toch is dat niet het geval.

De ene maand telt meer dagen dan de andere. Dat betekent dat de medewerkers de ene maand meer dagen en dus meer uren werken dan de andere. Op die manier kun je lastig uitrekenen wat een productief uur van een medewerker je kost.

Daarom een vierwekenverloning bij Payned!

Bij Payned betaal je iedere 4 weken de productieve uren van de medewerker. Wanneer een medewerker ziek is of met vakantie gaat, heb je die periode geen kosten en betalen wij de medewerker door.

Het totaal op jaarbasis blijft hetzelfde als bij een maandverloning. Echter is het nu verdeeld over 13 perioden in plaats van 12.

Sinds 2019 ben ik management assistent bij Payned payrolling.

Als management assistent ben ik een duizendpoot en probeer ik mijn collega’s zoveel mogelijk te ondersteunen en mee te denken, maar vooral vooruit te denken. Ik richt me onder andere op agendabeheer, voorbereiden van vergaderingen, notuleren en het coördineren en faciliteren van bijeenkomsten.

Voor het plannen van een afspraak, neem gerust contact op 0522 – 746 746.

Sharona Laurier

Management assistent

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten