Optitrade Retailgroep heeft voor Payned payrolling gekozen als partner voor payrolling.

Optitrade is van oorsprong een inkoop –en marketingorganisatie voor opticiens en is inmiddels uitgegroeid tot een full service retailorganisatie voor zelfstandige opticiens, audiciens en juweliers.

Regelmatig spraken ondernemers de wens uit voor faciliteiten rondom het personeelsbeheer.

De wetgeving wordt steeds complexer en de juridische en financiële verantwoordelijkheid van ondernemers groeit. Een cruciaal, maar ook ingewikkeld vraagstuk voor de Retailgroep.

Met Payned
”Met Payned payrolling hebben we een betrouwbare partner gevonden met kennis van de markt. De mensen van Payned werken al langere tijd binnen de optiekbranche en snappen de situatie van onze deelnemers”.

Met 590 aangesloten opticiens en de grootste consumentenomzet is Optitrade marktleider in de optiekbranche. Sinds 1 januari 2012 maakt Optitrade Audiologie – waarbij 130 audiciens zijn aangesloten – deel uit van Optitrade Retailgroep.

Op 1 maart 2015 is ze ook gestart in de juweliersbranche.

De missie is het versterken van de marktpositie van de deelnemers. Zelfstandige opticiens, audiciens en juweliers krijgen meer concurrentiekracht dankzij de services en activiteiten die hun lokale positie verstevigen. Hierdoor kunnen zij zich duidelijk onderscheiden van de grootwinkel- bedrijven.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op www.optitrade.nl. 

In de functie van relatiebeheerder en financiële zaken heb ik heel veel geleerd bij Payned payrolling. Sinds 2017 heb ik het financiële gedeelte overgedragen aan een collega en ben mij weer meer gaan concentreren op relatiebeheer.

Geesje Tempelman

Relatiebeheer en financiële zaken

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten