Staphorst, 30 juni 2016

Payned wordt de komende drie seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van hoofdklasser VV Staphorst. Dit is vandaag, 30 juni, bekend gemaakt. De nieuwe overeenkomst betekent ook het afscheid van de huidige vorm van het  Sponsorcollectief VV Staphorst.

Sinds februari 2013 is Payned payrolling gevestigd in de Piramide te Staphorst. Payned neemt het volledige personeelsbeheer over van ondernemers en fungeert als een externe afdeling personeelszaken die onder andere alle risico’s van ziekte van het personeel overneemt.

Sponsorcollectief VV Staphorst

VV Staphorst kende niet één hoofdsponsor maar heeft een sponsorcollectief waarin meerdere bedrijven deelnemen en daarmee samen optreden als hoofdsponsor. Payned payrolling was al vier seizoenen lid van het sponsorcollectief. ‘’Na een paar gesprekken zijn wij eruit gekomen met het bestuur en hebben zij ons, na overleg met het Sponsorcollectief, de mogelijkheid gegeven om hoofdsponsor te worden’’, aldus de eigenaar van Payned payrolling, Rolf Tempelman.

Voormalig shirtsponsor

Naast het lid zijn van het sponsorcollectief was Payned de afgelopen twee seizoenen ook shirtsponsor van VV Staphorst. Voorop het shirt van de eerste selectie staat de naam en het logo van Payned.  ‘’Bij VV Staphorst hebben we een goed gevoel, het team heeft een hardwerkend karakter, een no nonsens mentaliteit en ze geven nooit op, een instelling die ook goed bij Payned payrolling past’’.

VV Staphorst

VV Staphorst is zeer verheugd met Payned als nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie jaar. De sponsor sluit aan bij de visie van de club en dat is op zo hoog mogelijk niveau voetbal spelen. Tegelijkertijd biedt het VV Staphorst mogelijkheden voor verdere ontwikkelingen. Samen met onze sponsoren=#samensterk, aldus Benny Miggels, voorzitter van de VV Staphorst.

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan.

Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Bel mij op 0522-746 746 of neem contact op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten