Je jaaropgaaf heb je veelal aan het begin van het nieuwe jaar nodig om de aangifte inkomstenbelasting te (laten) verzorgen.

Bij een payrollbedrijf wordt de jaaropgaaf direct na afloop van een kalenderjaar al beschikbaar gesteld aan de medewerkers. Zo ook bij Payned. In deze blog lees je een korte toelichting voor de medewerkers die op de payroll staan bij Payned.

Downloaden of opslaan

Je hebt nu de mogelijkheid om het pdf bestand te downloaden en op te slaan op je eigen computer of om deze direct uit te printen.

Inloggegevens vergeten?

Geen probleem, klik op ‘wachtwoord vergeten’ of neem contact op met je desbetreffende relatiebeheerder. Je kunt hiervoor bellen naar 0522 – 746 746 of een e-mail sturen naar info@payned.nl.

Wil je meer weten over je jaaropgaaf? Neem dan contact met ons op!

Waar vind je de jaaropgaaf?

De jaaropgaaf vind je ieder jaar vanaf 2 januari op dezelfde plek waar je ook je loonstrookjes kunt bekijken en downloaden. Ga naar de HelloFlex portal van Payned payrolling en log in met de gegevens die je hebt ontvangen bij je indiensttreding bij Payned.

In de functie van relatiebeheerder en financiële zaken heb ik heel veel geleerd bij Payned payrolling. Sinds 2017 heb ik het financiële gedeelte overgedragen aan een collega en ben mij weer meer gaan concentreren op relatiebeheer.

Geesje Tempelman

Relatiebeheer en financiële zaken

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten