Personeel is het hart van je bedrijf en daar ben je als werkgever zuinig op. Door te payrollen ben je van een hoop ondernemers zorgen verlost.

Bij Payned zorgen we voor een beperking van jouw risico’s en voor de administratieve lasten.

Voordelen voor zowel werkgever als medewerker

Medewerker(s):

Voor medewerker(s) wordt door een deskundig payrollbedrijf altijd van tevoren uitgezocht hoe de arbeidsvoorwaarden zich verhouden. Een medewerker mag er niet op achteruit gaan, de voorwaarden moeten minimaal gelijk zijn. Standaard zijn in onze beleving een correcte verloning, stipte uitbetaling van het salaris, naleving van de geldende cao, een uitstekend pensioen, etc.

Werkgever:

Bij goede payrollbedrijven zijn de tarieven all-inclusive. Dat wil zeggen dat alle kosten van personeel verwerkt zitten in één duidelijk en helder uurtarief. Vooraf dus tot op twee cijfers achter de komma nauwkeurig weten wat jouw mensen kosten. Neem daarbij het feit dat je met payrolling geen eigen risico meer hebt bij ziekte, geen verzuimverzekering meer nodig hebt, juridische conflicten voor jou worden afgehandeld en het payrollbedrijf je optimaal adviseert op het gebied van personeel. Dan is de stap snel gezet.

Is payrolling duur?

Doordat je bij Payned per gewerkt uur afrekent met alle kosten van het in dienst hebben van personeel, heb je duidelijk overzicht in je kosten. Gemiddeld is payrolling tussen de 2 en de 4% duurder dan zelf verlonen.

Kiezen voor Payned!

De ondernemers die met Payned samenwerken doen dat om de personeelszaken beter te regelen. Veelal zijn dit MKB’ers die zelf keihard meewerken in de zaak en ervan doordrongen zijn dat ze zelf niet overal verstand van kunnen hebben. Om zeker te weten dat alles goed geregeld wordt, zonder dat ze hier zelf nog naar om hoeven te kijken, laten ze het personeelsbeheer uitvoeren door Payned.

Wil je meer informatie over payrolling? Vraag dan eens vrijblijvend adviesgesprek aan.

In mijn rol als commercieel directeur ben ik eindverantwoordelijk voor het sales-team en alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Weten wat er echt bij een ondernemer speelt, dat vind ik enorm belangrijk. Dat vormt de basis van een goed advies en een langdurige samenwerking.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met mij op. Kwaliteit bewijst zichzelf!

Sander Bennink

Commercieel directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten