Veel ondernemers herkennen dit probleem; je werkt vanuit huis, maar wordt voortdurend afgeleid. Bijvoorbeeld door de telefoon, kinderen, of de deurbel. De vergaderingen met klanten en leveranciers vinden plaats aan de keukentafel, want een ruimte huren loopt meestal behoorlijk in de kosten. Bij Payned werken we veel samen met de kleinere MKB ondernemers en herkennen we dit probleem volledig.

Zou het niet mooi zijn als je een aantal dagdelen per week ongestoord kunt werken op een werkplek buiten de deur? Of jouw afspraak kunt ontvangen op een vergaderlocatie voorzien van alle faciliteiten? En dat gratis?

Gratis kantoor- en vergaderruimtes

Sinds 2013 is Payned gevestigd in de Piramide te Staphorst. Voor ondernemers hebben wij dé oplossing! In dit piramidevormige pand aan de snelweg A28 bieden we gratis kantoor- en vergaderruimte(s) aan. Zowel ondernemers als maatschappelijke organisaties kunnen hier gebruik van maken. Alle ruimtes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals gratis WiFi en koffie/thee.

Uniek concept in Nederland

Het gratis beschikbaar stellen van de kantoorruimtes is een uniek concept in Nederland. Het past goed in de visie van Payned payrolling, waarin anderen helpen centraal staat. Hiermee kunnen we ondernemers en maatschappelijke organisaties een professionele werkplek bieden. En dat geheel kosteloos. Kijk, dat geeft ondernemers de kans om te groeien!

Meer informatie over het gebruik van onze kantoor- en vergaderruimte(s)? Kijk dan op de website of neem telefonisch contact met ons op via 0522 – 746 111.

Vanaf 2000 heb ik een schat aan ervaring opgedaan in de payrollbranche. Als eindverantwoordelijke voor Payned payrolling vanaf 2007. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om ondernemers te adviseren over hun personeelsbeleid en de mogelijkheden van payrolling hierin. Persoonlijk contact en een “handen uit de mouwen” mentaliteit spreken mij erg aan. Ook eens praten over wat payrolling voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Rolf Tempelman

Algemeen directeur

Contact opnemen
Gerelateerde blogberichten